Фудбалерите на Јувентус се веќе неколку дена во карантин, откако кај стоперот Даниеле Ругани, е констатиран Коронавирусот.

Секој од фудбалерите бара начин како да ја „убие“ досадата, а Даглас Коста тоа го прави тренирајќи со своето куче.