Поранешниот репрезентативец на Македонија, Давид Бабунски објави видео на кое демонстрира нов начин на тренинг со реквизити кој ги позајмил од неговиот син.

Тренинг во домашни услови со пелени и активна публика на влезот од собата.

Вака може да ги објасниме подготовките на нашиот интернационалец кој е во очекување на продолжување на првенството на Романија и настап во дресот на Ботошани.