Многу настани на мечот Холандија и Македонија привлекоа внимание, но секако во фокусот беа и Мемфис Депај и Илија Несторовски.

Нашиот репрезентаривец се пошегува со камерманот, му ја зема камерата пред мечот, и привлече внимание.

Покус не беше и Депај, тој по мечот си играше со камерата…