Горан Пандев влезе во друшството на топ 100 во Серија А со двата гола во ремито на Џенова со Беневенто.

Матичниот клуб на Пандев ги издвои сите негови, 27 гола кои ги има постигнато за Џенова во Серија А, уживајте.