Македонските навивачи ги собраа сите симпатии на локалните минувачи во Букурешт, во центарот на градот се пеат македонски песни, се игра оро…

Фанови од сите градови од Македонија сплотени за за фудбалската репрезентација, се игра оро, се пеат песни, мибувачите па и полицијата со симпатии гледаат кон нашиот национален тим.