Елиф Елмас и Дарко Чурлинов се другари од детство, сега се членови во репрезентацијата и секако „главни“ во подигањето на атмосферата во тимот.

Двајцата наши репрезентативци потекнуваат од фудбалската школа „Форца“, сега се врвни професионалци и другари, потврда за атмосферата во хотелот на репрезентацијата е видеото кое кружи на сцоијалните мрежи: