Пред мечот со Портланд Тимберс во МЛС лигата, детето кое што требаше да излезе со големата фудбалска звезда Златан Ибрахимовиќ имаше голема трема поради тоа што до него се наоѓа токму шведскиот фудбалер.

Ибрахимовиќ го смири дететото велејќи му дека двајцата се во иста ситуација, подавајќи му го знаменцето со логото на клубот.

Еден и единствен – Златан Ибрахимовиќ.