Елиф Елмас е нов играч на Наполи, за прв пат по медицинските прегледи денеска во Рим го о облече дресот на тимот од Неапол.

Елмас ќе биде член на Наполи во следните 5 години, тој е втор играч од Македонија кој ќе го облече дресот на овој славен клуб од Италија.