Елиф Елмас знае добро да се забавува, да создава убава атмосфера како во тимот, така и во соблекувалната, последното видео со македонскиот репрезентативец е нов доказ за тоа.

Амир Рахмани на Инстаграм му коментираше на Елмас за последниот „урнебес“ во соблекувалната: „Роден за свадби“.