Нашите најдобри фудбалери, или подобро кажано оние на кои може во вечерва да смета Игор Ангеловски за дуелот со Австрија го одработија последното загревање пред натпреварот на полниот „Ернст Хапел“.

 

Австрија посакува барем бод, ние бркаме победа и останување во чекор за освојување на третото место на табелата во групата Г.