Средбата од Лига 1  во Англија меѓу  Ипсвич – Шефилд Венздеј заврши бес победник 1-1, ништо не било спектакуларно ако при израмнувањето не се случеше момент кој се прераскажува.

Се чинеше дека мечот ќе заврши со победа на Ипсвич, но така не мислеше  Меколи Бон, тој го надмудри голманот Пикок Фарел, всушност погледнете што се случи на средбата: