Нотс Каунти запиша победа со 3-1 против Оксфорд Сити во Националната англиска лига, ова натпреварување е петто по рангот во Англија, ништо немаше да биде чудно, ако не се случеше овој момент.

Елиша Сем постигна два гола, ама овој со кој Каунти поведе со 2-1 најверојатно ќе биде во конкуренција за наградата „Пушкаш“, едноставно не треба да се прераскаже, доволно е да се погледне: