Фулам денеска можеше да стигне до бод против Тотенхем, но сепак ВАР системот им одзеде еден гол.

Се поставува прашањето дали овој гол требаше да биде поништен со оглед на тоа што раката беше во природна положба и немаше начин како да се избегне играта со рака.

Погледнете ја оваа бизарна ситуација поради во која Џош Маја постигна гол, но по прегледување на снимката, судијата го поништи.