Регенсбург го победи Дaрмштад со 3-0 во Бундеслига 2, убедлив триумф, третиот гол како од учебниците, школски во два потега.

Од голманот Мејер, топка кон Џорџ, по вториот контакт  веќе е 3-0… Регенсбург осви 3 бода и се зацврсти на средината на табелата.