Младинскиот репрезентативец и една од најголемите фудбалски надежи на Македонија, Дарко Чурлинов повторно стрелаше за вториот тим на Келн.

Чурлинов беше најдобар поединец во своите редови во победата на Келн над вториот тим на Шалке од 3-0.

Сите голови беа видени во вториот дел, а Дарко беше автор на вториот во 60 минута.

ВИДЕО: