Голманот на Ренова, Хадис Велии со неколку одбрани ја спаси својата екипа која има само гол негатива против Хајдук во Скопје, кавлфикации за Европа лигата.

Велии во првото полувреме со неверојатен рефлекс одбрани удар на противникот и ја спаси својата Ренова да не прими втор гол.