Жереми Бога од Ссуоло постигна гол кој ретко се гледа, Сасусоло победи на гости кај Верона со 2-0, водечкиот гол е вистинско ремек дело.

Голчиштето викендов го има Бога, погоди на мајсторски начин во 42 минута за 1-0, победата ја потврди Берарди.