Волфсбергер победи со 3:1 на гостувањето кај Штурм Грац во австриската Бундес лига а воведниот гол за гостинскиот тим дифинитивно ќе остане во меморијата на навивачите на оваа лига.

Вајсман реализираше со ножички по додавањето од Јојиќ. Ова е можеби најатрактивниот гол по продолжението на дел од првенства во Европа по паузата поради Ковид-19.