Навивачките групи од на Партизан и на Црвена Звезда и во време на пандемија најдоа причина за физичка пресметка.

Инцидентот се случил во Вишеград, во БиХ а причината е бизарна. Графит ги скарал„Гробарите“ и „Делиите“, вербалниот конфликт прераснал во физичка пресметка по што морала да реагира и локалната полиција.