Антоан Гризман пристигна како голема звезда во екипата на Барселона. Французинот веќе го одработи првиот тренинг на кој не помина како што очекуваше. Два пати за кратко време беше надмудрен со иста финта по која напаѓачот заврши на тревата. Еве за што станува збор: