Шкупи и Ренова имаат реми 0:0 по 45 минути игра, иако резултатот можеше да биде и друг.

Најзаслужен што Ренова нема негатива е голманот Хадис Велии.

Тој успеа одлично да одбрани слободен удар на Фреди Алварез, кој одеше директно во аголот.