Откако се врати од пензија, Робен е тема на денот во Гронинген. Не поради тоа што се изнадава голови или дека руши рекорди туку поради тоа што е пример за истрајност и посветеност.

Легендарниот напаѓач со уште еден гест покажа како спортистите треба да се однесуваат наместо секојдневно да се фалат со своите скапи автомобили, луксузни вили.

Робен на тренинг оди со велосипед….