Кошаркарот на Будучност Лука Митровиќ успеа да постигне кош, но на прогрешна страна, наместо за својот тим, тој ја турна топката за Црвена Ѕвезда.

По шутот на Огњен Добирќ, под кошот беа Митровиќ и Ноко, па во жарот на борбата гостинскиот кошаркар невнимателно ја уфрли низ обрачот.