Сан Ремо вечерва ја има последната вечер, престижниот музички фестивал во Италија минува во знак на Златан Ибрахимовиќ.

Швеѓанецот повторно е во фокусот на вниманието, на Инстаграм објави видео со познатата мелодија од „Јутро је“ на Нада Топчагиќ.

Ибрахимовиќ повторно се забавува и создава добра атмосфера со „Јутро је“, патувајќи во автомобилот „ечи“ песната на Нада Топчагиќ.