Златан Ибрахимовиќ наводно го возел своето нерегистрирано Ферари во Шведска, го очекува казна откако видеото беше објавено на Инстаграм.

Автомобилот бил регистриран до 30 март, ваквов модел Ферари Монца СП2 се произведени во мал број, ги има околу 500 во светот.