Златан Ибрахимовиќ е неверојатен во МЛС лигата, постигна 27 голови на 26 натпревари, на тренинг постигна гол од „мртов агол“.

Швеѓанецот шутираше од позиција од која тешко се погодува голот, но Ибрахимовиќ постигна гол на тренинг каков ретко се гледа.

ВИДЕО: