Златан Ибрахимовиќ се повреди веднаш по враќањето во Италија, сега е повторно во Шведска каде го минува првиот дел од рехабилитацијата.

Швеѓанецот со “шифрирана“ порака на твитер, повторно предизвика многу коментари но и отвори дилема, дали веќе раксрстил со Милан.

„Ќе се видиме на теренот“ – напиша Ибрахимовиќ на твитер.

Под пораката објавено е видео од Хамарби, клуб во кој има акции, но клуб каде тренираше за време на изолацијата во Шведска, Ибрахимовиќ со ова сметаат во Италија, најави дека е можно да ја заврши кариерата во клубот во кој е дел од сопственичката структура.