Златан  Ибрахимовиќ  повторно во фокусот, на вниманието, заглави во сообраќај и потоа најде начин да се појави на музичкиот фестивал Сан Ремо.

Швеѓанецот заглaви во сообраќајот, па потоа запре моторџија на автопат и стигна на фестивалот.