Голем инцидент се случи за време на емисија во живо на колумбиската телевизија „ЕСПН“, видео ѕидот едноставно падна, за среќа немаше повредени лица.

Инцидентот изгледаше страшно, за среќа новинарот мина со минимални повреди, останатото на следното видео: