Адис Јаховиќ постигна нов гол за својот нов клуб Анталијаспорт кој ја победи Кашипмаша со 3-1.

Голот Јаховиќ го постигна во 53 минута за водство од 1-0, ја најави победата на својата екипа. За Јаховиќ ова е втор гол во новиот клуб.