На точно 60 минути до поетокот на мечот меѓу Македонија и Украина, клучен натпревар за зголемување на шансите за пласман во следната рунда на ЕУРО, нашите фудбалски херои се веќе на Националаната Арена.

Средбата, Македонија -Украина започнува од 15 часот, ОДИМЕ НА ПОБЕДА !