Букурешт под силен дожд денес, тренингот на нашата репрезентација одложен за 18-30 по македонско време, Националната Арена едноставно поплавена.

Македонските репрезентативци дополнително добија нов термин со одложување, а „Националната Арена“ изгледа вака: