Фудбалерот на Вест Хем, Мишел Антонио изгуби контрола своето Ламборџини облечен во костум повод празниците, го оштети својот автомобил вреден 250.000 евра.

Инцидентот бил снимен и објавен на интернет и стана хит на социјалните мрежи.

Мишел Антонио бил нервозен што го снимале по инцидентот, но за среќа се добро се завршило.