Додека во Европа на големо се пишува за тоа каде Едисон Кавани ќе ја продолжи кареирата и дали ќе остане во ПСЖ, напаѓачот е во неговиот роден Уругвај.

Не е во прашање карантин, туку помош во семејсниот бизнис…