Додека дел од играчите на ПСЖ се на одмор или пак во замоизолација, Едисон Кавани покажа дека во форма може да се остане и без да се практикува игра со топка.

Без многу да објаснуваме, ви го пренесуваме последното видео на Кавани од Твитер.