Најдобриот играч на Барселона, Лионел Меси или петкратниот освојувач на Златната топка, Кристија Роналдо, кој од овие двајца е подобриот татко. Направена е видео комплиација на однесувањето на двајцата светски познати фудбалери и нивните деца.

Одговорот на ова прашање можеби го имате вие…