Златан Ибрахимовиќ  и Милан се договорени за нова соработка, клубот од  „Сан Сиро“ објави ребус порака за продолжувањето на договорот.

Милан со интересен твит го најави тоа што сите го очекуваат, нов договор со Ибра до 2022 година.

Медиумите од Италија најавуваат дека Милан и Ибра наскоро и официјално ќе ја продолжат соработката.