Македонската машка фудбалска репрезентација за играчи до 18 години денеска од 17 часот го игра натпреварот против Украина на контролниот турнир во Чешка.

Натпреварот се игра во теплице а сите заинтересирани можат да го следат на следниот линк.

Следниот предизвик на нашата репрезетација е пресметката со Словачка