Ливерпул кој очекува да биде крунисан во шампион на Англија се врати за прв пат во тренажен процес по 13 март.

Јирген Клоп е пресреќен што продлжија со тренинзи, во очекување се на одлука дали сезоната ќе се доигра а титулата им е на дофат.

Тренингот одржан по новите правила во мали групи.