Досега два пати погоди, односно дека Белгија ќе победи со Русија, како и дека Велс и Швајцарија ќе одгираат реми, па сега мачката Кес која стана вистински хит на ЕУРО 2020, типува дека Македонија против Австрија.

Мачката тргна кон канчето со храна кај македонското знаме и со тоа порачувајќи дека очекува победа од нашите рерпезентативци против Австрија.