„Лавовите“ од Ѓорче Петров имаа успешна контрола против Слога Виница и запишаа победа со 1-0, голот постигнат од пенал.

Прецизен од единаесет метри беше Сефер Емини кој делуваше сигурно и реалзираше за победа на Македнија Ѓ.П.