Македонската репрезентација го „сефтоса“ теренот на „Јохан Кројф“ арената каде утре од 18 часот Македонија се среќава со Холандија.

„Јохан Кројф“ арената има капацитет од 55.000 седишта,  половина од капацитетот ќе биде исполнет на мечот со Македонија со огледа на ковид мерките и препораките за продажба на 55% билети за утрешниот дуел од Ц-групата.