Македонскиот фудбалски репрезентативец, Елиф Елмас денеска наполни 24 години. Еден од најдобрите млади играчи во Европа доби посебна честитка од неговиот клуб Наполи.

Кон честитките за среќен ден се приклучи и Фудбалската федерација на Македонија.