Англискиот премиерлигаш, Манчестер Јунајтед и официјално го презентираше новиот гостински дрес за престојната сезона.

Сино бела комбинација со црвената за потенцирање на производителот и спонзорот.

Ова е дрес кој треба да потсети на оној од деведесетите.