Лестер го победи Саутемптон 2-0, еден од играчите кој постигна гол е Медисон, начинот на кој го прослави постигнувањето на погодокот беше исмејување на новите ковид правила.

Медисон реагираше на начин на кој успеа да  исмее новите ковид правила , прославата на голот го направи со „духови“.