Лионел Меси на социјалната мрежа „Инстаграм“ објави видео во кое изведува трик со две  лименки на  „Пепси“, потегот е неверојатен на Аргентинецот и се прераскажува на социјалната мрежа.

Аргентинецот беше неверојатно прецизен кога ја мрдна само едната лименка од двете качени една врз друга.