Еден од најдобрите во историјата на фудбалот играчот на Барселона Лионел Меси се одмара после напорната сезона на Карабите заедно со своето семејство.

За време на одморот Аргентинецот на неколку дечиња подари момент кој тие вечно ќе го паметат.

Случајно тие се најдоа со Меси на иста плажа, а не само што се фотографираа и добија автограм туку дечињата добија и можност да заиграат фудбал на плажа со еден од најдобрите на планетата.