Светот се бори со Ковид-19, не прашува за име и презиме, сите се под закана, така и Лионел Меси, Аргентинецот ужива во луксузот на својата куќа.

Некои екипи се наоѓаат во карантин, некои во самоизолација, таков е случајот со Лионел Меси, тој има перфектна заштита, луксуз кој не може секој да си го дозволи.

Куќата се наоѓа во Барселона, има с ешто е потребно да не ви биде досадно.