Играчот на Арсенал, Месут Озил вчера бил напднат во Лондон во обид да го ограбат, криминалците  употребиле ножеви.

Сеад Колашинац кој бил совозач со голи раце трган да се пресмета со криминалците кои побегнале, Арсенал го потврди инцидентот, за среќа Озил и КОлашинац не се повредени.

Полицијата излегла на лице место неколку минути по инцидентот, земени се снимки од безбедносните камери.