Монако на интересен начин објави дека го донеле Мирон Боаду.

На социјалните мрежи беше објавено видео за популарната фудбалска симулација ФИФА.

Инаку новото засилување на Монако доаѓа од Хландски Аз Алкмар и вреди 10. милиони евра